Diensten

Security

Veiligheid gaat voor alles. EWG BVBA heeft ruime ervaring in beveiliging op maat en volgt de evolutie in deze sector op de voet op. Wij helpen je het systeem te kiezen dat het best past bij jouw woning, handelspand of industrieel gebouw. Daarvoor combineren we verschillende beveiligingstechnieken.

Smartphones en tablets spelen een steeds belangrijkere rol in beveiliging. Nieuwe technieken voor mobiele apparaten maken het mogelijk om je beveiligingssysteem vanop afstand te bedienen, zowel thuis als op verplaatsing.

Je kan bij ons terecht voor:

- inbraakbeveiliging
- brandbeveiliging
- camerabewaking en videofonie
- toegangscontrole
- technische beveiliging en alarmmeldingssystemen

 

Domotica & automatisatie

Dankzij domotica woon je in de toekomst comfortabel en energiezuinig. Bovendien maakt het je leven een pak eenvoudiger. Wat is domotica? Wel, met één druk op de knop bestuur je alle verlichting, verwarming en elektrische apparaten in je woning of bedrijf. Via je smartphone of tablet lukt dat zelfs buitenshuis. Voor een eenvoudige bediening integreren we al je apparaten (bv. ook beveiligingscamera’s) en afstandsbedieningen in hetzelfde online netwerk van je woning of bedrijf.

 

Verlichting

Verlichting bepaalt in grote mate de sfeer van een ruimte. Naast persoonlijke smaak spelen ook een aantal praktische overwegingen mee bij je keuze. Of je nu kiest voor klassieke, moderne of technische verlichting: EWG BVBA zorgt voor gebruiksvriendelijke en mooie oplossingen in privéwoningen, industriële gebouwen en kantoorruimtes.

Elektriciteitswerken

EWG BVBA verzorgt de volledige elektrische uitrusting van elk nieuwbouw- en verbouwingsproject. We werken je elektrische installaties af tot in de kleinste details, en gebruiken daarvoor alleen de beste materialen. Profiteer van onze expertise voor nieuwe privéwoningen, bedrijven en industriële gebouwen.

Werk je de elektriciteit van je woning liever zelf af? Dan staan wij klaar met kwalitatieve materialen en professioneel advies: van een reeks stopcontacten tot een volledig domoticasysteem.

Naservice

Zelfs in een perfect geïnstalleerd elektrisch netwerk kan er een technisch probleem opduiken. EWG BVBA staat ook na de installatie klaar voor eventuele herstellingen en bijstellingen aan je elektrische en beveiligingssystemen. Omdat we jouw veiligheid dag en nacht willen garanderen, kan je 24/24 rekenen op onze service voor beveiligingssystemen.